Doubt kills more dreams than failure ever will

.
https://cdn3.cdnme.se/877897/7-3/header_53068c9fddf2b37d0ce23d02.jpg

Make It Two

- september 2011
20/9, Dag 21 - Free tour med The Magic Bus

Börjar med att säga ett stooort graattis till Ziko, du börjar bli lite till åren nu va? Hoppas iallafall att du får en gryym födelsedag, ses snart och saknar dig massor!!

Vid halv tio imorse hoppade vi på The Magis Bus's gratis rundtur i city, vilket visade sig vara ett alldeles utmärkt tidsfördriv! Fick en gratis cruise till det första stoppet efter hamnen (ca 20min) där vi åkte vidare till någon gräskulle med kanoner och mörka tunnlar. Lunchstopp vid någon bar och sedan vidare till Aucklands muséum där vi fick gå in i ett hus och känna på hur en jordbävning känts om det blev ett vulkanutbrott/bildades en ny vulkan och vad som hade hänt före och efter. Ingen vidare trevlig utgång på det hela. Kikade också runt bland Maurihistorien och dess kultur. Hoppade av på Queenstreet vid 1-tiden och gick till Countown iiigen. L & M - Grain Waves och Cadburys lockade .. he he. Lite nyfikna på hur det går med gottesuget i Sydney och i Bali, hoppas ni inte svälter eller känner er för ensamma för att borsta tänderna!! (det gör nästan vi).

Ikväll bjuder vår underbara far på riktig födelsedagsmiddag, ska bli såå gott!! Du är bäst. Nu ska vi ut på jakt efter något riktigt trevligt ställe, uppdaterar senare om exakt hur gott det var!

Update: Låt oss säga att det var 7 månader sedan jag åt något så gott och det var barramundin i Cairns. Efter att kikat runt ett tag efter en mysig restuarang (och tillochmed frågat en snäll konstapel) gick vi ned till hamnen och in på resturangen Waterfront. Vitlöksbröd och Rib Eyestek med grönsaker och svampsås + beanaisesås. Det var så gott att man nästan välte! Till efterätt blev det ett persika/passionsfrukt cheesecake med pavlova och bärglass + fruktsallad med passionsfrukt sirap. Tack pappa...! Rullade bokstavligen talat ut när vi var klara och hakade därefter på Darcy - en av våra guider från Strayturen häromdagen och drog till baren Cassiett(?) för gratis pizza & drink! Inte för det fick plats så mycket pizza direkt.







.
RSS 2.0