Doubt kills more dreams than failure ever will

.
https://cdn3.cdnme.se/877897/7-3/header_53068c9fddf2b37d0ce23d02.jpg

Make It Two

- january 2011
14/1, Dag 51 - Dagen före ett bilköp i Bondi!

Evigheter sedan jag tittade in på bloggen, eller jag skrev ett inlägg - det försvann.. så då blev jag ledsen. Känns nämligen tröttsamt att hänga på donken för internet. Saknar lägenheten (flyttade ut den 10:e) och de senaste nätterna har vi spenderat på Waynes soffa och nu på hostelet Noah's (alldeles intill Bondi beach, rätt gött).

Imorgon ska vi göra vårt första bilköp om allt går vägen, det blir en Mishubishi Pajero från 1995! Ska bara se till att the engine report är som den ska och bilen får sin Blue slip! Så nu inleder vi snart vårt australienska backpackingliv i bil, utan dusch och toalett! Men med två surfbrädor och diverse campingutrustning! Spännande, ska bara köpa massa söta saker att pynta den med så att pappa blir helnöjd när han kommer... He he. Kan knappt vänta!

Idag köpte jag 3 kg godis, 3 påsar snow drops och ett paket polkagrisar.. för $ 1.9. Min plånbok lever underbart när jag fyndar efter julen! All kärlek till Coles!

Annars lever vi, uppskattar Goon-picknickar och Beach road hotel (uteställe), jobbar på Café Max (alla tre om det glömts att nämna) - tjänar pengar och njuter. Tänk att man skulle bli kär i detta stället precis som alla andra.

Nu ska jag lämna mitt andra hem M och dra till min säng. Imorgon ska vi upp tidigt och köpa rattkrycka, göra ett bilköp och sedan vara redo för ännu en busy jobbdag som ganska värdelösa servitriser (iaf jag) och med baristaträning.

Godnatt mina kära, jag saknar er!
/ Lisa



12/1, Goon-picknick och Beach rd
Två bilder från en av våra mysiga goon-picknickar. Fick en försenad julklapp av Cal, Absolut vodka lingonberry, den hade han gjort helt själv och satt på etikett (bartender och hela faderuttan). Supergulligt. Kvällen slutade dock lite knepigt efter kära Beach rd, men så kan det väl bli ibland.




10/1, Moving out




.
RSS 2.0