Doubt kills more dreams than failure ever will

.
https://cdn3.cdnme.se/877897/7-3/header_53068c9fddf2b37d0ce23d02.jpg

Make It Two

- december 2010
25/12, Dag 31, Julmiddag och en simtur med hajarna

Caaalippooo! (1,2,3,4) Caaalippooo! (1,2,3,4) Caaalippooo! ...  Så började vi vår dag nere på Bondi beach, med en frysbox, pensionärväska och Merry Christmas-skärm! Knökfullt med julfirande i alla åldrar runt strandens julgran, iklädda renhorn, tomteluvor och röda badkläder firade de sin jul på ett sätt som är så långt ifrån den jul vi har man kan komma! Nya kulturer är alltid spännande! Om sanden inte hade varit så helveetes varm + jobbig att gå i, solen inte hade bränt armarna på mig, och frysboxen inte hade varit så tung hade min stranddag inte varit så dum!

Med sanden fortfarande mellan tårna och luktandes solkräm störtade vi in sena till julmiddagen, bussresan från stranden klickade inte riktigt som den skulle. En trevlig middag med underbart sällskap och fantastiskt väder!
Stora räkor, potatis, ostron, skinka, kyckling, ostbricka, oliver, sallad, bröd & kex, körsbär och en himmelskt god efterrätt serverades! Efter solnedgången envisades samtliga med ett dopp i hamnen, hajar tänkte vi, ingen fara tänkte de andra. Hajar jagar på kvällen tänkte vi, ingen fara tänkte de. Nåväl, kanske inte då tänkte vi. Med rädsla för de stora fiskarna med vassa tänder fortfarande i sinnet räckte ett snabbt kärringdopp vid stegen för oss båda, ingen idé att utmana ödet. Återigen, inga hajar tänkte de andra - vilt hoppandes och lekandes i vattnet, bara en brännmanet... Väl uppe blir vi snällt informerade om en navy-kille som blev av med benet 800m bort några månader tidigare.. Ja, tydligen var misstankarna om hajar i vattnet inte helt oskäliga. Första och absolut sista gången jag tar mig ett dopp i Darling Harbour!  

Kvällen avslutades hos restaurangchefen tillsammans med hela gänget i Paddington!
Fin dag, fin kväll, härlig juldag!
/ Lisa

















.
RSS 2.0