Doubt kills more dreams than failure ever will

.
https://cdn3.cdnme.se/877897/7-3/header_53068c9fddf2b37d0ce23d02.jpg

Make It Two

- december 2009
31/12, Nyårsafton!
Idag smäller det! Nytt år, på gott och ont. Nu har man chansen att börja om på nytt och ta sig i kragen samt lova att bli en bättre människa. Nyårslöften kastas hit och dit, lova på kära ni men se för all del till att ni stannar på en nivå ni vet ni kan hålla! För det där med att lova att äta nyttigare och börja träna vet varenda kotte att ingen lyckas med. För min del blir det inga nyårslöften, har aldrig avgett ett och kommer nog aldrig att göra det heller för jag har för längesedan insett mina begränsningar och det där med långvariga löften angående mig själv håller i sisådär högst en månad. Allt jag kan lova är att jag ska ge mig tusan på att försöka göra det till ett minnesvärt år!

Annars skulle jag kanske inte vilja säga att jag ser fram emot ett nytt år med nya förändringar på alla sätt, då vi kommer att vara två familjemedlemmar färre vilket uppriktigt sagt gör mig kall inombords, hur kommer året hemma egentligen att bli? Jag hoppas av hela min kropp, själ och hjärta att det inte fortsätter som nu. Året kommer dock att bjuda på en hel bunt glada planer och resorna står på kö, och det mina vänner, det längtar jag efter.

Sen som min kära och kloka padre sa nyss, var försiktiga ikväll och tänk på att det finns otaliga människor med på tok för lite innanför pannbenet som sätter sig i bilen efter ett par öl.. Så kör ni så ta det lugnt och går ni så se er noga för. Vill inte veta av några skador på någon så låt också bli att stå för nära raketer, smällare och för guds skull låt bli att gå fram till raketerna som aldrig smällde av, tack..

Sist men inte minns, ha en fantastisk kväll och gott nytt år!

(Förresten, jag gymmade imorse.. Mhmm, I sure did)




.
RSS 2.0