Doubt kills more dreams than failure ever will

.
https://cdn3.cdnme.se/877897/7-3/header_53068c9fddf2b37d0ce23d02.jpg

Make It Two

- february 2011
3/2, Dag 71 - Blue Mountains!

Vaknade upp, utvilade...med frukost några meter bort. Mhhmmm.. Igår var vi och kollade på The Three Sisters, coolt att se! Och utsikten från utkiks platsen var fantastisk! Ett vackert blått sken vilande över bergen, riktigt storslaget. På kvällen gick vi ut och åt i den lilla byn, gottt! Crepes till efterrätt, med apelsin, apelsinsirap, chokladbitar och vaniljglass.. lyx? Ja..










Idag har vi varit och vid Jenolan Caves och kollat på den vackra droppstensgrottan Oriental Cave – hade en fantasifull guide så turen var bra rolig och intressant!









Efter satte vi målet mot godisbutiken i Leura, stängde precis när vi parkerade fötterna utanför tröskeln.. oturligt – Emelies besvikelse var enorm. Pappa tröstade med milkshake, en med lime och karamell. Mumma.



Åkte vidare mot Wentworth Falls och gick ner på 4h lång vandringsled. Svettigt? Ja. Och väldigt många trappsteg.. (upp och ner för ett bergen). Hursomhelst var vattenfallet riktigt häftigt det med, absolut när regnbågen föll lodrätt med fallet! Vacker natur också vilket gjorde hela turen värt allt besvär! Roligt men man var gött matt i benen när man nådde bilen.










Sedan nattkörning mot Byron Bay. Med några timmars vila vid Blackhead beach vackert. Gjorde några avstickare på vägen, mer info om detta.. Nu checkar jag ut!

/ Lisa


.
RSS 2.0