Doubt kills more dreams than failure ever will

.
https://cdn3.cdnme.se/877897/7-3/header_53068c9fddf2b37d0ce23d02.jpg

Make It Two

- november 2010
27/11, Bondi Beach and The Gaff

Idag bytte vi hostel till Kanga House då vårt andra var fullbokat för natten. Från en 6 dorm bed blev det nu en 8-10 bed dorm. Inte lika fint här men helt klart beboeligt för det låga priset, så vi bestämde oss för att boka en vecka. Fritt Wifi här vilket är ett stort plus, finns knappt någonstans! Nu ska vi leta lägenhet, invänta våra tax file number och skriva ut våra CV, sen kör vi igång våra nya liv här i Sydney! Planerna är att stanna 1-2 månader och sedan fortsätta på resande fot. Vart vet vi inte riktigt!

Hur som haver, när klockan rullade på mot lunch bestämde vi oss för att ta oss till Bondi Beach då väderprognosen för följande dagar inte är fullt lika munter. Tydligen ska det regna och åska, vilken överraskning. Möttes iallafall av en strand helt lik den på Bondi Rescue på TV. Turkost, surfbrädor och absolut smockfullt, underbart! Att temperaturen i vattnet var i klass med det första årliga doppet hemma i Sverige försöker vi att förtränga, vi ger det en månad till innan vi doppar fötterna igen.

Planerna för kvällen var att titta på södra jordklotets största julgran, istället hamnade vi på en helt grym nattklubb, The Gaff och dansade tills benen värkte. Träffade två kanadensare, och när det började bli dags att ta sig från klubben besökte vi deras såkallade homebase, en van, the real way of backpacking. Att det haglade blött toalettpapper och ägg över vårt lilla kryp-in bekymrade oss inte särskilt mycket, och inte alla ladyboys heller!

/Emelie och Lisa








.
RSS 2.0